| Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус | |
|
+8emma_grint Vikito hermione_granger Desert Rose Dobby_Y emma_12 icecream Emma 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Emma
Брой мнения : 72 Registration date : 25.03.2007
| Заглавие: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус Нед Мар 25, 2007 5:12 pm | |
| Цитирам точно Потърмания
Вече видяхме промоционалните снимки на Даниел Радклиф от предстоящата постановка Екуус. Те ясно ни показват различна страна на Даниел (който играе главната роля в пиесата) като някои ги приеха доста изненадващо. На въпрос, дали не се притеснява, Даниел каза, че за него няма проблем да изиграе ролята гол: "Екуус е пиеса в традиционен стил. Голите сцени са част от нея. Не мога да я изиграя с обути панталони. Просто ще бъде безмислено. Вече няколко пъти сме правили репетиция на сцената. Изобщо не се притеснявам. Нищо не може да ме спре да си сваля дрехите, щом ролята ми изисква това. Ключът за добрия актьор, е да се освободиш от всички задръжки, да станеш свободен и безстрашен. Чувствам се добре относно тялото ми. Не напълно разбира се, никой на мойте години не се чувства. За по-сигурно ходих на фитнес. Много от актьорите, на които се възхищавам, например Гари Олдман (Сириус Блек) са се събличали голи." | |
|
| |
icecream Admin
Брой мнения : 151 Registration date : 22.03.2007
| Заглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус Пон Мар 26, 2007 8:05 pm | |
| Направо ме разочарова с това свое участие. Мнението ми за него се промени и то не към добро... | |
|
| |
emma_12
Брой мнения : 55 Registration date : 06.04.2007
| Заглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус Вто Апр 17, 2007 8:37 pm | |
| Ми направо не можех да повярвам! Даниел... така... Щях да получа удар! | |
|
| |
Dobby_Y
Брой мнения : 23 Age : 32 Registration date : 23.04.2007
| Заглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус Вто Апр 24, 2007 10:29 am | |
| Подкрепям ви и двете Аз много го харесвах докато не го видях в тая пиеса,седях и гледах 5 минути като одарена с мокар парцал и неможях да повярвам 4е е способен на атакова нещо :( УЖААААААААС :( | |
|
| |
Desert Rose
Брой мнения : 110 Age : 30 Registration date : 29.04.2007
| Заглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус Нед Апр 29, 2007 4:11 pm | |
| И аэ споделям останалите мнения.Първоначално не повярвах,но после като се посъвэех си каэах,че в края на краищата животът си е негов и Дан може да прави каквото си иска с него щом е решил.Горе-долу приемам участието му в пиесата,въпреки че понякога като се сетя эа нея ми става...неприятно може би.Дано да успее да направи така,че феновете му да продължат да го въэприемат като Хари Потър,а не като...сещате се какъв... | |
|
| |
hermione_granger
Брой мнения : 29 Registration date : 24.04.2007
| Заглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус Вто Май 01, 2007 7:25 pm | |
| И аз съм на същото мнение. Направо се шокирах, че е направил нещо толкова тъпо... :( :( :( | |
|
| |
Vikito
Брой мнения : 37 Age : 31 Registration date : 05.08.2007
| Заглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус Нед Авг 05, 2007 10:49 am | |
| Да,беше тъпо,но всеки прави грешки.Дан може да прави каквото си иска,за мен обаче винаги ще си остане Хари Потър и ще го харесвам каквото и да става. | |
|
| |
emma_grint
Брой мнения : 5 Registration date : 27.07.2007
| Заглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус Нед Авг 05, 2007 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Rose Dawson
Брой мнения : 111 Registration date : 17.05.2007
| Заглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус Съб Сеп 08, 2007 2:17 pm | |
| Хаха!Тва сигурни ли сте,че не са фотошопнати снимки?Абе,Дан е голям човек и сам си решава кво да прави!Пиесата може и да е скандална,щото се разказва за човек,който изпитва сексуално влечение към конете и според мен тва е няква психо-сценка,обаче е работа за голям актьор. | |
|
| |
emma_lili
Брой мнения : 40 Registration date : 20.08.2007
| Заглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус Чет Окт 04, 2007 11:41 am | |
| Дан ме шокира с това участие, но все пак животът си е негов и аз не мога да му забраня да се снима където иска. Действително това е работа за голям актьор. | |
|
| |
Miss Watson Sunshine
Брой мнения : 21 Age : 34 Местожителство : ~ В света На Магията ~ Registration date : 11.06.2008
| |
| |
Rose Dawson
Брой мнения : 111 Registration date : 17.05.2007
| Заглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус Вто Юни 24, 2008 2:55 pm | |
| Дан е над 18 и може да прави каквото си поиска,без да е нужно съгласието на родителите му. Аз мисля,че когато се съгласи да участва в пиесата,тогава взе голямо,трудно,но и много смело и зряло решение,което показва,че той наистина е чудесен актьор и в бъдеще може да стане велик.Сега също е известен и т.н.но се е снимал само в ХП и още няколко филма,а за да си велик,ти трябва голям опит. | |
|
| |
vejdi_a
Брой мнения : 11 Registration date : 03.01.2009
| Заглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус Нед Яну 04, 2009 9:51 pm | |
| Според мене участите му в пиесата беше много добре за него.Това е много трудна пиеса.А той наистина е много добър и има какво да покажа.Мога да му кажа само да продължи в същия дух. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус | |
| |
|
| |
| Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус | |
|