Emma-thebest форум
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emma-thebest форум

Добре дошли във форума на emma-thebest

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Към сайтаКъм сайта  

Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус

Go down 
+8
emma_grint
Vikito
hermione_granger
Desert Rose
Dobby_Y
emma_12
icecream
Emma
12 posters
АвторСъобщение
Emma

Emma

Брой мнения : 72
Registration date : 25.03.2007

Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус Empty
ПисанеЗаглавие: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус   Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус EmptyНед Мар 25, 2007 5:12 pm

Цитирам точно Потърмания

Вече видяхме промоционалните снимки на Даниел Радклиф от предстоящата постановка Екуус. Те ясно ни показват различна страна на Даниел (който играе главната роля в пиесата) като някои ги приеха доста изненадващо. На въпрос, дали не се притеснява, Даниел каза, че за него няма проблем да изиграе ролята гол:
"Екуус е пиеса в традиционен стил. Голите сцени са част от нея. Не мога да я изиграя с обути панталони. Просто ще бъде безмислено. Вече няколко пъти сме правили репетиция на сцената. Изобщо не се притеснявам. Нищо не може да ме спре да си сваля дрехите, щом ролята ми изисква това. Ключът за добрия актьор, е да се освободиш от всички задръжки, да станеш свободен и безстрашен. Чувствам се добре относно тялото ми. Не напълно разбира се, никой на мойте години не се чувства. За по-сигурно ходих на фитнес. Много от актьорите, на които се възхищавам, например Гари Олдман (Сириус Блек) са се събличали голи."
Върнете се в началото Go down
icecream
Admin
icecream

Female
Брой мнения : 151
Registration date : 22.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус   Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус EmptyПон Мар 26, 2007 8:05 pm

Направо ме разочарова с това свое участие. Мнението ми за него се промени и то не към добро...
http://emma-thebest.hit.bg/
emma_12

emma_12

Брой мнения : 55
Registration date : 06.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус   Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус EmptyВто Апр 17, 2007 8:37 pm

Ми направо не можех да повярвам! Даниел... така... Щях да получа удар!
Dobby_Y

Dobby_Y

Female
Брой мнения : 23
Registration date : 23.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус   Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус EmptyВто Апр 24, 2007 10:29 am

Подкрепям ви и двете Smile Аз много го харесвах докато не го видях в тая пиеса,седях и гледах 5 минути като одарена с мокар парцал и неможях да повярвам 4е е способен на атакова нещо :( УЖААААААААС :(
Desert Rose

Female
Брой мнения : 110
Registration date : 29.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус   Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус EmptyНед Апр 29, 2007 4:11 pm

И аэ споделям останалите мнения.Първоначално не повярвах,но после като се посъвэех си каэах,че в края на краищата животът си е негов и Дан може да прави каквото си иска с него щом е решил.Горе-долу приемам участието му в пиесата,въпреки че понякога като се сетя эа нея ми става...неприятно може би.Дано да успее да направи така,че феновете му да продължат да го въэприемат като Хари Потър,а не като...сещате се какъв...
hermione_granger

hermione_granger

Брой мнения : 29
Registration date : 24.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус   Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус EmptyВто Май 01, 2007 7:25 pm

И аз съм на същото мнение. Направо се шокирах, че е направил нещо толкова тъпо... :( :( :(
Vikito

Vikito

Female
Брой мнения : 37
Registration date : 05.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус   Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус EmptyНед Авг 05, 2007 10:49 am

Да,беше тъпо,но всеки прави грешки.Дан може да прави каквото си иска,за мен обаче винаги ще си остане Хари Потър и ще го харесвам каквото и да става.
emma_grint

emma_grint

Female
Брой мнения : 5
Registration date : 27.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус   Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус EmptyНед Авг 05, 2007 12:23 pm

Абе то и аз бях сред многото шокнати Shocked и мисля да ви покажа една снимка от форума на Потърмания тва е една снимка на Дан
[img=https://2img.net/r/ihimizer/img476/2613/danraddetailsmag468x506rs6.th.jpg]
а тва реакцията на Ема[img=https://2img.net/r/ihimizer/img218/127/emmawatsonap0907468x359kv5.th.jpg]
Rose Dawson

Rose Dawson

Брой мнения : 111
Registration date : 17.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус   Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус EmptyСъб Сеп 08, 2007 2:17 pm

Хаха!Тва сигурни ли сте,че не са фотошопнати снимки?Абе,Дан е голям човек и сам си решава кво да прави!Пиесата може и да е скандална,щото се разказва за човек,който изпитва сексуално влечение към конете и според мен тва е няква психо-сценка,обаче е работа за голям актьор.
emma_lili

emma_lili

Брой мнения : 40
Registration date : 20.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус   Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус EmptyЧет Окт 04, 2007 11:41 am

Дан ме шокира с това участие, но все пак животът си е негов и аз не мога да му забраня да се снима където иска. Действително това е работа за голям актьор.
Miss Watson Sunshine

Miss Watson Sunshine

Female
Брой мнения : 21
Местожителство : ~ В света На Магията ~
Registration date : 11.06.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус   Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус EmptyСря Юни 11, 2008 11:26 am

Когато видях голата снимка се шокирах, защото съм луда по Дан, но все пак той решава какво да прави с живота си.Само не знам как са се съгласили родителите му... Rolling Eyes
http://www.emmawatson-forever.9forum.biz
Rose Dawson

Rose Dawson

Брой мнения : 111
Registration date : 17.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус   Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус EmptyВто Юни 24, 2008 2:55 pm

Дан е над 18 и може да прави каквото си поиска,без да е нужно съгласието на родителите му.
Аз мисля,че когато се съгласи да участва в пиесата,тогава взе голямо,трудно,но и много смело и зряло решение,което показва,че той наистина е чудесен актьор и в бъдеще може да стане велик.Сега също е известен и т.н.но се е снимал само в ХП и още няколко филма,а за да си велик,ти трябва голям опит.
vejdi_a

vejdi_a

Male
Брой мнения : 11
Registration date : 03.01.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус   Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус EmptyНед Яну 04, 2009 9:51 pm

Според мене участите му в пиесата беше много добре за него.Това е много трудна пиеса.А той наистина е много добър и има какво да покажа.Мога да му кажа само да продължи в същия дух.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус   Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус Empty

Скандалното участие на Даниел в пиесата Еккус
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Emma-thebest форум :: Хари Потър актьори :: Даниел Радклиф-
Идете на: